Mun. Râmnicu Sărat, Jud. Buzău, România.

Luni – Duminică, 07:00 a.m. – 18:00 p.m.

Întrebări frecvente

Citește întrebările frecvente după aceea lasă un mesaj.

Întrebări frecvente

Cum trimit un colet?
Trimiterea unui colet este foarte simpla! Trebuie doar sa completati formularul de pe pagina din Servicii de pe www.transportromania-germania.ro, sa confirmati comanda prin telefon si sa platiti chesh sau prin transfer bancar. La final trebuie doar sa tipariti documentul de transport, pe care il primiti pe e-mail, si sa-l atasati intr-o folie protectoare de colet. In urmatoarea zi lucratoare coletul va fi preluat de catre noi.
Cand va fi preluat coletul meu?
Data de preluare o puteti alege in formularul de pe pagina Servicii (in zilele lucratoare, dimineata sau dupa masa). Daca nu selectati o data exacta, atunci echipa noastra va veni sa preia coletul in ziua urmatoare dupa comanda.
Cand va fi predat coletul meu?
Pentru a afla timpul preconizat pentru livrarea dvs. trebuie doar sa introduceti orasul de destinatie in formularul de pe pagina de Servicii. Veti fi anuntat telefonic cand va fi predat coletul.
Ce este interzis sa se trimita?
Marfuri care nu au voie sa fie trimise cu un curier Urmatoarele obiecte/marfuri nu au voie sa fie trimise cu transportromania-germania.ro: bani, aur, obiecte de antichitati, bauturi spirtoase, timbre postale si alte timbre de valoare, metale nobile, arme de foc, alcool, plante, droguri, opere de arta, pietre pretioase, blanuri, ceasuri pretioase, animale, material detonant, alimente, marfuri perisabile, continuturi obscene si pornografice, carbune si diamante industriale, cecuri bancare, tutun, cecuri de calatorie, bunuri care sunt interzise de lege sau de reglementari in tara de destinatie. transportromania-germania.ro isi rezerva dreptul de a nu livra colete si marfuri care nu respecta directivele. In orice caz, transportromania-germania.ro refuza acceptarea de bunuri periculoase, precum substante inflamabile, explozive, daunatoare, radioactive sau toxice, de materiale infectioase si magnetice conform limitelor stabilite in Acordul european privind transportul bunurilor periculoase pe cale rutiera (legea 1839/62) si IATA.
Cum ambalez marfa?

Ambalajul exterior

Selectati dimensiunea pachetului pe baza continutului. Pentru a mentine marfa intacta folositi materiale de umplere, in special sa nu se miste continutul. Etansati recipientele cu lichide cu o banda adeziva si apoi infasurati-le in hartie cerata. Atentie: Datorita unei ambalari incorecte obiectele se pot deteriora. Daca refolositi o cutie/un carton indepartati etichetele vechi si autocolantele. Asigurati-va ca cutia este intr-o stare buna. Mentiunile suplimentare "Fragil" sau "Atentie" nu tin locul unei bune ambalari, caci aceste etichete servesc doar in scop informativ.

Cutiile

Cutiile reprezinta metoda cea mai indicata pentru a va ambala obiectele de livrare. Exista cutii in cele mai diverse forme si marimi.

Tuburile

transportromania-germania.ro nu va sfatuieste sa folositi tuburi rotunde. Forma acestora ingreuneaza manevrarea. Pentru a expedia desene, fotocopii si alte documente se preteaza cel mai bine pachetele patrate sau dreptunghiulare.

Banda adeziva

Toate pachetele trebuie etansate ca sa nu cada afara continutul. Va recomandam sa folositi o banda adeziva buna.

Hartia de ambalaj si foliile

Pentru produse, cum ar fi de ex. textilele, recomandam o ambalare in hartie pentru a le proteja de praf. Obiectul trebuie totusi ambalat intr-o cutie si bine etansat.

Impachetarea cu hartie si folii

Folosirea hartiei este recomandata doar pentru produse textile, pentru a le proteja de praf. Dar marfa trebuie totusi ambalata intr-o cutie de carton si bine inchisa. Daca inveliti cutia cu o folie, aveti grija ca documentul de transport sa fie lizibil usor si sa se vada codul de bare.

Protectia colturilor

Aveti posibilitatea sa intariti muchiile pachetului cu rigidizari de plastic sau un cartoane reciclate. Astfel se evita deteriorarile in timpul transportului, deoarece presiunea si tensionarea se distribuie uniform pe pachet.

Ambalarea interioara

Plasati produsele sensibile in mijlocul pachetului si umpleti partile laterale cu material de umplere. Asigurati-va ca lichidele se afla in recipiente adecvate. Trebuie sa fie intr-un recipient usor si durabil, ambalat si sigilat cu plastic. Materialele sub forma de pulbere trebuie sa fie ambalate in saculete rezistenti de plastic, sigilate si apoi ambalate intr-un carton rigid. Ambalati stick-urile USB, CD-urile, casetele, filmele si alte suporturi de date cu un material de umplere moale. Separati produsele diferite, daca sunt casabile.

Mentionam ca acestea sunt doar recomandari, iar transportromania-germania.ro nu preia nicio raspundere pentru ambalajul dvs. Dvs. sunteti obligat sa asigurati faptul ca produsele dvs. sunt suficient de ambalate.

Materialele:

Mape de protectie Mapele de protectie cu folie cu bule de aer se preteaza pentru obiecte precum discuri, CD-uri, chei si piese de schimb electronice. Hartii Folositi hartii pentru a umple spatiile goale din colet si pentru a face coletul mai stabil. In cazul obiectelor casante trebuie invelit fiecare articol separat. Folii si pernite cu bule de aer Foliile cu bule de aer sunt cele mai des folosite materiale de umplere datorita utilizarii flexibile. Acest material de umplere se preteaza pentru cutii mici de carton, iar pentru coletele mai mari recomandam pernite de aer. Granule de umplere Granulele de umplere constau de regula din amidon de cartof sau polistiren si sunt indicate datorita modului variat de utilizare la o multitudine de produse. Granulele umplu spatiile goale din cutii si asigura o buna protectie a marfurilor. Valize si genti Daca expediati o valiza sau o geanta, va sfatuim sa o inchideti cu o cheie si sa o depozitati intr-o cutie de carton sau sa o infasurati intr-un carton. Nu va recomandam sa folositi valiza sau geanta in sine pe post de ambalaj. In cazul in care valizele sau gentile vor fii deteriorate, nu ne asumam raspunderea, iar prejudiciile nu vor fii rambursate.
Probleme cu acest site?
Va rugam sa contactati direct serviciul clienti pe e-mail: office@transportromania-germania.ro
Este necesar sa scriu adresa pe colet?
Nu este necesar insa este preferabil. In acest mod puteti fi sigur ca nu se poate intampla nici o confuzie in cazul in care o expeditie cu cod de bare este deteriorata.
Doar expeditorul va plati?
Nu. Si destinatarul sau un tert sau o firma poate efectua plata ( sau comanda)
Puteti transporta orice cantitate de colete?
Da. Putem sa transportam orice cantitate. Chiar si inainte de Craciun. Bineinteles putem intampina dificultati cauzate de furtuni de zapada similare aceleia dinainte de Craciunul 2010 cand multe drumuri si aeroporturi au fost inchise.
Nu am un cantar potrivit. Cum pot sa cantaresc coletul?
Cea mai simpla metoda este sa luati pachetul in brate si sa va urcati pe un cantar normal pe care il aveti acasa.Dupa aceea scadeti greutatea personala pentru a deduce greutatea coletului.

Trimite-ne un mesaj!

[contact-form-7 id=”1883″]

Informații on-line

Info:

Tel: +40727 216 852,

        +40766 235 772,

         004915171434666.

E-mail:

office@transportromania-germania.ro

Adrsă: Str. Viilor, Nr.29,
Mun. Râmnicu Sărat,
Jud. Buzău,
Cod. 125300,
România.

Program plecări:

  • Luni: Plecari din Germania
  • Marți: Plecari din România
  • Miercuri: Plecari din România
  • Joi: Plecari din România
  • Vineri: LIBER
  • Sâmbătă: Plecari din Germania
  • Duminică: Plecari din Germania